ΤΟΠΙΚΑ

Στον Δήμο Βόλου 11 υποψήφιοι έσπασαν το φράγμα των 2.000 σταυρών

στον-δήμο-βόλου-11-υποψήφιοι-έσπασαν-το-1002996

Δύο ξεπέρασαν τις 3.000 – Πρώτος σε ψήφους σε όλον τον νομό ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης

Την εκλογή τους στα κατά τόπους δημοτικά συμβούλια που θα ισχύσουν από την πρώτη του νέου έτους, πανηγυρίζουν από χθες υποψήφιοι των συνδυασμών που εκλέγονται στους οκτώ δήμους της Μαγνησίας. Κάποιοι υποψήφιοι βεβαίως ξεχωρίζουν όχι μόνο με την εκλογή τους αλλά και με τον αριθμό των σταυρών που συγκέντρωσαν και που σε κάποιες περιπτώσεις έδειξαν να σηκώνουν στους συνδυασμούς στους ώμους τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των συμβούλων στον Δήμο Βόλου, όπου υποψήφιοι έσπασαν το «φράγμα» των 2.000 σταυρών και κάποιοι ξεπέρασαν ακόμη και τις 3.000.

Αν και στον Δήμο Βόλου η σταυροδοσία «κόλλησε» στο 90,40% του εκλογικού αποτελέσματος (113 από τα 125 εκλογικά τμήματα), αδιαμφισβήτητη φαίνεται να είναι η πρωτιά και μάλιστα σε επίπεδο νομού, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας και υποψηφίου με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Παπαπέτρου, Χρήστου Βενέτη, ο οποίος λάμβανε έως και αυτό το στάδιο 3.423 σταυρούς.

Ο Χρήστος Βενέτης

Πρώτος από τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου στον Δήμο Βόλου, εμφανίζεται ο σημερινός αντιδήμαρχος Πρασίνου, Γιώργος Πράττος με 3.234 ψηφοδέλτια. Οριακά κάτω από τις 3.000 ήταν έως και το 90,40% της καταμέτρησης, ο σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ανδρέας Ζέρβας, ο οποίος λάμβανε 2.992 ψηφοδέλτια και ακολουθούσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Γιώργος Τόρης με 2.864 και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κώστας Λούλης με 2.584.

Ο Γιώργος Πράττος

Ο Ανδρέας Ζέρβας

Πάνω από 2.000 σταυρούς συγκεντρώνουν επίσης από την ομάδα πλειοψηφίας του κ. Μπέου, οι κ.κ. Κοπάνας Αργύριος – 2.294, Ζαρκάδας-Βεργής Απόστολος – 2.115, Θεοδώρου Αθανάσιος (Θάνος) – 2.104 και από τη Ν. Ιωνία οι κ.κ. Στεφόπουλος Χρήστος – 2.542 και Καπουρνιώτης Μιχαήλ – 2.179.

Ο Αργύρης Κοπάνας

Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής

Ο Αθανάσιος Θεοδώρου

Ο Χρήστος Στεφόπουλος

Ο Μιχαήλ Καπουρνιώτης

Εκλογική πρωτιά στη δημοτική ενότητα Ν. Ιωνίας, κατέγραψε επίσης υποψήφιος με τον κ. Παπαπέτρο, ο γιατρός, Μιχάλης Μεϊκόπουλος που συγκέντρωσε 2.725 ψήφους.

Ο Μιχαήλ Μεϊκόπουλος

Από τον Δήμο Αλμυρού, πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ευάγγελου Χατζηκυριάκου, Λεωνίδας Βούλγαρης που συγκέντρωσε 1.123 ψηφοδέλτια.

Ο Λεωνίδας Βούλγαρης

Στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, η πρωτιά στη σταυροδοσία, δεν ανήκει σε δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας. Ο Κωνσταντίνος Γιάτσιος στο Στεργίου από τον συνδυασμό του κ. Παπαδάμ αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς, με 812 ψήφους στην δημοτική ενότητα Φερών.

Ο Κωνσταντίνος Γιάτσιος

Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου, ο υποψήφιος του συνδυασμού του Μιχάλη Μιτζικού, Απόστολος Διανέλλος από τη δημοτική ενότητα Μηλεών πήρε την πρωτιά με 797 ψήφους.

Ο Απόστολος Διανέλλος

Τέλος, πρώτος σε ψήφους σε όλον τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου αναδείχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, Νικόλαος Καμπούρης, συγκεντρώνοντας 572 ψηφοδέλτια.

Ο Νικόλαος Καμπούρης

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου