ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εκκληση του Κοινωνικού Παντοπωλείου 

εκκληση-του-κοινωνικού-παντοπωλείο-930802

Οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου εν όψει του Πάσχα στο πλαίσιο της αλληλεγγύης καλούν ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα (τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης, υγιεινής και απορρυπαντικά) ώστε να βοηθηθεί κάθε νοικοκυριό που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Οι ανάγκες στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί η δομή αυξάνονται συνεχώς ιδιαίτερα τώρα λόγω των συνεπειών που έχει προκαλέσει η οικονομική – κοινωνική κρίση στις ευάλωτες οικογένειες. Συστηματικά στηρίζονται 95 οικογένειες δημοτών.

«Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας αποτελεί μια από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες, είναι μια δομή με ανθρωπιστική δράση η οποία εξυπηρετεί 95 οικογένειες (με τρόφιμα ή σίτιση) που έχουν ανάγκη υποστήριξης και βοήθειας.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους συνδημότες μας ,τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες και φορείς της περιοχής να συνεισφέρουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού παντοπωλείου ώστε όλοι οι κοινωνικοοικονομικά ευάλωτοι δημότες μας να απολαύσουν το Πάσχα», επισημαίνει η υπεύθυνη της δομής Αντωνία Χασιώτη.

Η έδρα του Κοινωνικού παντοπωλείου είναι στο Βελεστίνο στο γραφείο του προγράμματος «Bοήθεια στο σπίτι», Ηρώων Πολυτεχνείου 4, έναντι πλατείας Ρολογιού, τηλέφωνο επικοινωνίας 2425023794.

Το κοινωνικό Παντοπωλείο θα πραγματοποιήσει την διανομή την ερχόμενη Τρίτη 4 Απριλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου