ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Την Τετάρτη η διανομή προϊόντων από το ΤΕΒΑ στον Ρήγα Φεραίο

την-τετάρτη-η-διανομή-προϊόντων-από-το-923363

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει τις ώρες 10:00 – 12:30 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

Ξεκινάει την Τετάρτη 15 Μαρτίου η διανομή προϊόντων από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Η διανομή των προϊόντων θα γίνει τις ώρες 10:00 – 12:30 στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς.

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία. Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευσή και την παραμονή των ωφελουμένων στο χώρο της διανομής.

Τηλ. Επικ. 2425023794

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου