ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Η Γυναίκα Σήμερα» σε Κανάλια – Στεφανοβίκειο

η-γυναίκα-σήμερα-σε-κανάλια-στεφαν-878865

Εκστρατεία σήμερα για καλό σκοπό από την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα»

Εκστρατεία ενημέρωσης, ενδυνάμωσης και στήριξης της γυναικείας ψυχολογίας με θέμα «Η Γυναίκα Σήμερα» από την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» με τη διοργάνωση εκδήλωσης σήμερα Κυριακή στα Κανάλια και το Στεφανοβίκειο. Οπως σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών πολιτών, που χρήζουν ενίσχυσης.

Με μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης υποδέχονται σήμερα οι πολίτες στα Κανάλια και το Στεφανοβίκειο του Δήμου Ρήγα Φεραίου την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα».

Στην όμορφη και γραφική πλατεία των Καναλίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα βρίσκεται η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί, στο καφέ «Εσπερίδες» για καλό σκοπό.

Με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καναλίων, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καναλίων και τον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Καναλίων.

«Η εκστρατεία με θέμα «Η Γυναίκα Σήμερα» συνεχίζεται, προκειμένου να δυναμώσει την ψυχολογία της και να βοηθήσει να ανταποκριθεί στους πολυποίκιλους ρόλους της», όπως αναφέρουν οι διοργανώτριες.

Συμμετέχουν Αρτεμις Ζαβαλίγκου ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Μαγδαληνή Βαβούρα, διαιτολόγος-διατροφολόγος και Κική Γιαμουρίδου αρθρογράφος.

Την παρουσίαση επιμελείται η Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου.

«Σας περιμένουμε!!! Πίστεψε, ζήσε, γίνε το ΘΑΥΜΑ!!! Κάποιος εκεί έξω το περιμένει…» αναφέρεται στην πρόσκληση του «Θαύματος».

Στο Στεφανοβίκειο

Η εκστρατεία για καλό σκοπό «Η Γυναίκα Σήμερα» συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα ένα ακόμη χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το Στεφανοβικείο. Εκεί θα βρίσκεται η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση «Θαύμα» επίσης σήμερα στις 5:00 το απόγευμα, στο καφέ «Square Espresso Bar», για καλό σκοπό και στην προκειμένη περίπτωση.

Με συνδιοργανωτές τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Στεφανοβικείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Στεφανοβικείου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αριστοτέλης».

Συμμετέχουν Ανδριανή Μητροπούλου ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Ραφαέλα Καλαμπακιώτη, διαιτολόγος-διατροφολόγος, Κική Γιαμουρίδου αρθρογράφος και Ολγα Ντελοπούλου, μαθήτρια Λυκείου.

Την παρουσίαση επιμελείται η Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου