ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο επίκεντρο η ανάπτυξη

στο-επίκεντρο-η-ανάπτυξη-86206

Σε τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη συμμετείχε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκας

Σε προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη , στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, συμμετείχε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας μαζί με τους δημάρχους Καλαβρύτων και Ιωαννιτών. Στην τηλεδιάσκεψη παρευρέθηκε επίσης εκ μέρους του Δήμου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παπαδάμ.

Ο κ. Νασίκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για αναπτυξιακές δράσεις, που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς και για πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την ιστορικότητα του Βελεστίνου ως γενέθλιας πόλης του Ρήγα Βελεστινλή.

Επίσης, όπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, υπογράμμισε τον αγώνα του Δήμου για ενεργειακή αυτονομία. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα ανέφερε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η επεξεργασία πολύ φιλόδοξου πρότζεκτ, το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα, με τη δημοτική αρχή να εκτιμά ότι θα ανοίξει διάπλατα τους ορίζοντες για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη συνεχάρη τόσο τον κ. Νασίκα, όσο και τους άλλους δύο δημάρχους για τις εξαιρετικές τους πρωτοβουλίες. Επίσης τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης τέτοιων προτάσεων, καθώς έχουν τη δυνατότητα να αποτελέσουν πρότυπο και για άλλους Δήμους.

«Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα ανοίξει «παράθυρο» στο μέλλον με δράσεις και έργα που θα μείνουν παρακαταθήκη για τους Ελληνες και για τον τόπο, αλλά και θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς παγκοσμίως», όπως υπογράμμισε η ίδια στους συνομιλητές της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου