ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Επίσκεψη στο Α.Τ. Βελεστίνου από τον Κων. Μαραβέγια

επίσκεψη-στο-α-τ-βελεστίνου-από-τον-κων-852451

Για τις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας και τις απαιτήσεις στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει καθημερινά το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, ενημερώθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στην υπηρεσία, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Γιώργο Βογιατζή.

Όπως τονίστηκε σε συζητήσεις με τον διοικητή, Αστυνόμο Β, κ. Στέφανο Καρκάλη και τους υπηρετούντες αστυνομικούς, τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν σοβαρότατες υποθέσεις, όπως είναι τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά και γενικότερα περιστατικά βίας, το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων, ακόμη και τα τροχαία ατυχήματα. Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης του δυναμικού της υπηρεσίας με καταρτισμένο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη επάρκεια και αποτελεσματικότητα στις αυξημένες ευθύνες αστυνόμευσης μιας μεγάλης γεωγραφικής περιοχής, όπως είναι ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Ο κ. Μαραβέγιας εξήρε για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο των υπαλλήλων του αστυνομικού σώματος, τονίζοντας ότι πρόκειται για στελέχη με δυναμισμό, επαγγελματισμό, ήθος, φιλότιμο και πίστη στο καθήκον, που συμβάλλουν καθοριστικά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τον πολίτη και την κοινωνία. «Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί πυλώνα διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, της ευημερίας και της ειρήνης», τόνισε ο βουλευτής και επανέλαβε τη δέσμευσή του να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλουν οι ένστολοι του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου