ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

αναβάθμιση-υπηρεσιών-υγείας-845350

Σημαντικό βήμα στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας αποτελεί το περιφερειακό ιατρείο της τοπικής κοινότητας Στεφανοβικείου του δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο εγκαινιάστηκε την Κυριακή 15 Μαΐου σε κλίμα έντονης συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Στην τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού παρευρέθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, οι αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Βασίλης Χατζόπουλος και Κίτσιος Γεώργιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Λιούπης, ο διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Νέστορας Αντωνίου, η διευθύντρια του Κ.Υ. Βελεστίνου Συραγιάννη Φανή, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτριος Παλληκάρης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης Χρήστος Παπαρούνας, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών Ιωάννης Κορώνας, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου Βασίλειος Ακριβούσης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαϊωάννου, ο τοπικός σύμβουλος Ριζομύλου Γιώργος Θεοχάρης και ο τοπικός σύμβουλος Στεφανοβικείου Γιάννης Κατατζιώλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ενα μεγάλο βήμα προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αποτελεί το νέο ιατρείο που στεγάζεται στον ανακαινισμένο ισόγειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος Στεφανοβικείου. Με τις συντονισμένες ενέργειες του δήμου ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες (τοιχοποιίες, επιχρίσματα, χρωματισμοί) και διαμορφώθηκε ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος που διαθέτει εξεταστήριο, αίθουσα αναμονής και χώρους υγιεινής και είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα ιατρικά υλικά και μηχανήματα..

Το νέο ιατρείο αποτελεί ένα λιθαράκι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο δήμος Ρήγα Φεραίου, και αποτελεί στήριξη των δημοτών της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου και της ευρύτερης περιοχής για τη συνοχή του κοινωνικού ιστού.

Εργαλεία μας, η δύναμη και η θέληση για συνεχή συμπαράσταση και αγάπη για στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, ποιοτικότερες και περισσότερες παροχές υγείας.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Νασίκας στο σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων, τόνισε ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη οικογένεια ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η λειτουργία του ιατρείου, που θα αποτελεί χώρο μέριμνας και φροντίδας των κατοίκων της περιοχής κα όχι μόνο. Εγκαινιάζεται μία ακόμη προσπάθεια και μάλιστα σε τέτοιες εποχές οικονομικής κρίσης να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στο συνάνθρωπό μας, προσφέροντας βοήθεια στην πολυτιμότερη ανάγκη του, την φροντίδα της υγεία. Ο χώρος του ιατρείου είναι ένας χώρος που υλοποιήθηκε στο ακέραιο και με πολύ αγάπη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου