ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ο Δήμος Ρ. Φεραίου τιμά τη μνήμη του Θανάση Παπαδήμα

ο-δήμος-ρ-φεραίου-τιμά-τη-μνήμη-του-θαν-757369

Το όνομα του πρώην δημάρχου θα δοθεί στον παιδικό σταθμό Ριζομύλου

Τη μνήμη του αποβιώσαντος πρώην δημάρχου Κάρλας Θανάση Παπαδήμα αποφάσισε να τιμήσει το δημοτικό συμβούλιο Ρήγα Φεραίου. Με ομόφωνη απόφαση που ελήφθη μετά από εισήγηση του δημάρχου Δημ. Νασίκα, στον παιδικό σταθμό Ριζομύλου θα δοθεί το όνομα του πρώην δημάρχου.

Ο αείμνηστος, Αθανάσιος Παπαδήμας, έφυγε από τη ζωή στις αρχές του περασμένου Απριλίου. Διετέλεσε δήμαρχος Κάρλας κατά τα έτη 1999-2002 και 2007-2010. Υπήρξε ένας άνθρωπος με ήθος, εντιμότητα και συνέπεια απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Η αγάπη του για τον τόπο του ήταν έμπρακτη μέσα από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων, κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση τόσο των αυτοδιοικητικών όσο και των πολιτών.

Τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στον Ριζόμυλο, τόπο καταγωγής του και πάντα προσέφερε την βοήθειά του στον συνάνθρωπο, καθώς τον διέκρινε υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης.

Οσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του μιλούν με σεβασμό και εκτίμηση για την καλοσύνη, την ευγένεια, την εργατικότητα και τη διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, που τον διέκριναν.

Αρκετά έργα στην περιοχή του πρώην δήμου Κάρλας μάλιστα φέρουν τη σφραγίδα του, καθώς φρόντισε έγκαιρα να αξιοποιήσει τους πόρους προγραμμάτων όπως το ΘΗΣΕΑΣ και το ΕΠΤΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου