ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου

εγκρίθηκε-το-τεχνικό-πρόγραμμα-του-δή-678298

Το «πράσινο φως» έλαβε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα, από την οποία απουσίαζε η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ρήγα Φεραίου για το 2019 περιλαμβάνει έργα συνολικού ύψους 10,4 εκ. ευρώ και αναλύθηκε διεξοδικά στη διάρκεια της συνεδρίασης.

Παράλληλα υπογραμμίστηκε από τη δημοτική αρχή ότι τα νέα έργα ύψους 7 εκατομμυρίων που ενδυναμώνουν το πρόγραμμα είχαν υποβληθεί προς ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά δεν είχαν εγγραφεί αρχικά στο τεχνικό πρόγραμμα, διότι αναμένονταν εγγράφως η έγκριση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Υπέρ του τεχνικού προγράμματος ψήφισαν οι ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης και Γιάννης Σκρίμπας, οι οποίοι αρχικά το είχαν καταψηφίσει, διαχωρίζοντας τη θέση τους από την ομάδα πλειοψηφίας.

Θετική ήταν και η ψήφος του επίσης ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ευθύμιου Κουραβέλα, οποίος είχε επίσης ψηφίσει υπέρ του τεχνικού προγράμματος και σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η ΛΑΣ, αντίστοιχα, που εκπροσωπεί την ελάσσονα μειοψηφία καταψήφισε το πρόγραμμα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου