ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αθλήτρια του Α.Σ Ωρίων στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο

αθλήτρια-του-α-σ-ωρίων-στο-πανευρωπαϊκ-499047

Ακόμη ένας αθλητής του Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου επιλέχθηκε να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Taekwon – do ITF. Συγκεκριμένα η αθλήτρια Ανθούλα Γ. Παπατόλια 1 dan ITF η οποία διακρίθηκε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Taekwon – do ITF (δύο χρυσά μετάλλια) , και αφού πέρασε με επιτυχία τα ανάλογα τεστ, επιλέχθηκε στην Ελληνική Αποστολή και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας μας στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο  Taekwon – do I.T.F που θα διεξαχθεί από τις 20-25 Οκτωβρίου 2010 στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.
 
Το Taekwon – do ITF είναι το παραδοσιακό σύστημα που επιτρέπεται η χρήση των ποδιών και των χεριών (γροθιές) στο μπροστινό μέρος της κεφαλής και του σώματος. Υποχρεωτική είναι η χρήση προστατευτικών γαντιών και παπουτσιών , ενώ η κάσκα είναι προαιρετική.
 
Η αθλήτρια προπονείται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ Ωρίων στο Βελεστίνο και κάθε σαββατοκύριακο από τις 21 Αυγούστου όλη η ελληνική αποστολή προπονείται στη Θεσσαλονίκη σε αίθουσα του  ξενοδοχείου Καψής και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ παραδοσιακού TKD Β. Ελλάδος.
 
Στην αποστολή συμμετέχουν περίπου 35 αθλητές-τριες και συνοδοί, ενώ θα  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως διαιτητές των αγώνων ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής  Γεώργιος Παπατόλιας 5 dan I.T.F. από την Ν. Μαγνησίας και ο Δημήτριος Σαμαράς 5 dan I.T.F. από τον Ν. Καστοριάς.
 
Την αποστολή θα συνοδεύσουν τα μέλη της Σ.Ε  master Π. Γιαλαμάς ( Ημαθίας), master Β. Αλεξανδρής (Θεσ/νίκηs) και ο προπονητής της αποστολής Π. Στούπας (Θεσ/νίκηs).
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου