ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Συγκινητική στήριξη στο Σουρλίγκειο

συγκινητική-στήριξη-στο-σουρλίγκειο-438503

Ιδιώτες και επιχειρήσεις προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Συγκινητική η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, ιδιωτών, επιχειρήσεων και ανθρώπων της διπλανής πόρτας, στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ιδρυμα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά τροφίμων, ειδών ένδυσης, φαρμάκων, χαρτικών και ειδών ατομικής υγιεινής.

Ευχαριστεί επίσης την εθελοντική οργάνωση Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βόλου για τη δωρεά σε φάρμακα και λευκά είδη. Τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Μαγνησίας για τη δωρεά παλέτας με νερά και όσους προσφέρουν διάφορα είδη για την καθημερινή διατροφή των ηλικιωμένων.

Επίσης ευχαριστεί την Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΟΛ) για τη δωρεά σε είδος αξίας 200 ευρώ.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τη Χαρά Κουμασίτη για τη δωρεά 100 ευρώ εις μνήμην της μητέρας της και τροφίμου του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων. Την Αικατερίνη Κουτσικού για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην του συζύγου της Ευριπίδη Κουτσικού και τη Φ.Μ. για τη δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην του συζύγου της.

«Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου