ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γέμισε ασφυκτικά το στάδιο

γέμισε-ασφυκτικά-το-στάδιο-416123

Μαγική βραδιά η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Βελεστίνο

Μοναδική πολύωρη μουσική μυσταγωγία έζησε το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στο βοηθητικό του σταδίου Βελεστίνου στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα την Τρίτη 30 Ιουλίου κι απόλαυσε νέα και παλιά τραγούδια του.

Η συναυλία εξελίχθηκε σε μία πολύωρη μυσταγωγία και οι συμμετέχοντες μετατράπηκαν σε μια μεγάλη νοητή αγκαλιά που τραγουδούσαν για ξωτικά και νεράιδες, γελωτοποιούς και μάγους, για αμαρτίες που δεν ξεπλένονται και χρόνια που πέρασαν και γέρασαν όμορφα.

Ο Σωκράτης τραγούδησε κομμάτια που έγραψε, κομμάτια που έγραψαν άλλοι και τραγούδησε ο ίδιος ή απλά «δανεικά» κομμάτια που τα αγαπά αρκετά για να θέλει να τους δώσει τη δική του σφραγίδα στη live απόδοση.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης τριών χρόνων από την ίδρυση και δράση των συλλόγων νεολαίας του δήμου Ρήγα Φεραίου, Ριζομύλου «Φίλιππος» και Βελεστίνου «ΕΝΟΔΙΑ».

Οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στη διοργάνωση του μεγάλου συναυλιακού γεγονότος τους Δήμο Ρήγα Φεραίου, Δήμο Βόλου, Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, Τροχαία Βόλου, Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, Πυροσβεστική Βελεστίνου, το Μουσικό Βαγόνι, τους χορηγούς επικοινωνίας, τους επαγγελματίες χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και όλους τους επαγγελματίες που βοήθησαν και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και ήρθε από όλες τις περιοχές της Μαγνησίας και ιδιαιτέρως όσους ταξίδεψαν από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καρπενήσι για να στηρίξουν τη συναυλία.

Οι δύο σύλλογοι συνεχίζουν τις ποικίλες δράσεις τους με πρόγραμμα για όλο το έτος τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου