ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στο Βελεστίνο η Γιάννα Δασκαλάκη – Αγγελοπούλου

στο-βελεστίνο-η-γιάννα-δασκαλάκη-αγγ-40272

Στις 23 Ιουνίου η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα επισκεφτεί τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή

Η γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή, το Βελεστίνο, επιλέχτηκε να είναι ο πρώτος σταθμός των επισκέψεων που προγραμματίζει το αμέσως επόμενο διάστημα, η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η κ. Αγγελοπούλου θα επισκεφτεί το Βελεστίνο την επόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και άλλους φορείς.

Αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών – σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ– θα είναι οι πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την ιστορικότητα του Βελεστίνου ως γενέθλιας πόλης του Ρήγα Βελεστινλή και οι αναπτυξιακές δράσεις που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η επίσκεψη της προέδρου της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στο Βελεστίνο, έρχεται σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που έγινε αρχές Μαΐου στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιώργου Παπαδάμ, μαζί με τους δημάρχους Καλαβρύτων και Ιωαννιτών.

Τότε ο κ. Νασίκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για αναπτυξιακές δράσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με έμφαση στον ενεργειακό τομέα, καθώς και για πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την ιστορικότητα του Βελεστίνου ως γενέθλιας πόλης του Ρήγα Βελεστινλή.

Στη συνάντηση της επόμενης Τρίτης η δημοτική αρχή αναμένεται να παρουσιάσει στην πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» όλες τις πτυχές του αναπτυξιακού της σχεδιασμού.

Για αυτό τον λόγο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου προετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» επέλεξε ένας από τους πρώτους σταθμούς των περιοδειών της ανά την Ελλάδα να είναι το Βελεστίνο.

Τέλος, να σημειωθεί πως το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες μέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου