ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Απέμεινε χωρίς καθαρίστρια το Κ.Υ. Βελεστίνου

απέμεινε-χωρίς-καθαρίστρια-το-κ-υ-βελε-322686

Ανακοίνωση – καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Μαγνησίας

Στη μετακίνηση της μοναδικής καθαρίστριας του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου στο Νοσοκομείο Βόλου, αναφέρεται με έγγραφη διαμαρτυρία του το Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, ζητώντας να σταματήσει η αποδυνάμωση της υγειονομικής μονάδας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση – καταγγελία του Σωματείου, αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. σωματείου εργαζομένων καταγγέλλει ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια να σταματήσουν οι μετακινήσεις των εργαζομένων των Κέντρων Υγείας προς το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου γίνονταν εις βάρος των εργαζομένων και εις βάρος των Κέντρων Υγείας, ακολουθείται και πάλι από τη Διοίκηση της 5ης Υ. Πε Θεσσαλίας & Στερεάς η ίδια απαράδεκτη πολιτική αποδυνάμωσης των Κέντρων Υγείας αφήνοντας και πάλι τα Κέντρα Υγείας στην τύχη τους.

Αυτή τη φορά τη μία και μοναδική καθαρίστρια του Κ.Υ. Βελεστίνου τη μετακινούν στο Γ.Ν. Βόλου αφήνοντας το Κέντρο Υγείας εντελώς ακάλυπτο στο θέμα της καθαριότητας.

Το Κ.Υ. Βελεστίνου είναι υγειονομική μονάδα πολλών τετραγωνικών μέτρων με βραχεία νοσηλεία, καθημερινή λειτουργία ιατρείων, χειρουργείο μικρών επεμβάσεων (συρραφές, αλλαγές τραυμάτων κ.λ.π.), και δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί να αφήσει τη μονάδα ακάλυπτη από καθαριότητα.

Αυτό άραγε δεν το καταλαβαίνουν οι Διοικήσεις και εξακολουθούν την ίδια πολιτική;

Τι λύση άραγε θα βρουν σε περίπτωση συνταξιοδότησης της υπαλλήλου;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου