ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

χριστουγεννιάτικη-γιορτή-στο-σουρλί-260889

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Καναλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, αφιερωμένη στους τρόφιμους του ιδρύματος.

Μια ζεστή και άρτια οργανωμένη εκδήλωση με συντελεστές απόλυτα εναρμονισμένους στο έργο του Ιδρύματος.

Την εορτή τίμησε πλήθος κόσμου ενώ συμβολική ήταν η παρουσία του Διευθυντή του Ιδρύματος κ. Ιωάννη Μόσχου, του προέδρου του Α.Σ Καναλίων “ΑΠΟΛΛΩΝ” κ. Απόστολου Καραδήμου, του επιχειρηματία κ. Βασίλειου Καραλή, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίων

κ. Παναγιώτη Πανομμάτη, του Ιερέα Καναλίων π. Αθανάσιου Ι. Σκοπιανού και της προέδρου Τ.Κ. Καναλίων κ. Βασιλικής Φάκκα.

Την εορτή άνοιξε με την εισαγωγική προσφώνηση του ο διευθυντής του ιδρύματος και αναφέρθηκε στο έργο προσφοράς του Γηροκομείου, το οποίο είναι άλλη μια έκφραση της ποιμαντικής μέριμνας της τοπικής Εκκλησίας, υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με χορούς, κάλαντα και τραγούδια η Βολιώτικη Χορωδία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίων “ΗΤΑΥΡΟΣ”.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου από πολύ νωρίς ήταν ασφυκτικά γεμάτη, αφού η προσέλευση των επισκεπτών στην γιορτή ήταν συγκινητικά μεγάλη, κάτι που αποδεικνύει ότι οι κάτοικοι των Καναλίων σέβονται τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή και τιμούν και συντρέχουν το έργο του Γηροκομείου Καναλίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου