ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Καταγγελία ετεροχρονισμένη και χωρίς αντικείμενο»

καταγγελία-ετεροχρονισμένη-και-χωρ-20891

Για τα χρέη στην κινητή τηλεφωνία υποστηρίζει ο Μπ. Πάσχος στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Στην κατηγορία του «κουτσομπολιού» ανήκουν σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Μπάμπη Πάσχο οι καταγγελίες της δημοτικής αρχής για το χρέος που κληρονόμησε από την προηγούμενη αρχή στους απλήρωτους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας. Ο κ. Πάσχος κάνει λόγο για ετεροχρονισμένη δημοσιοποίηση και ότι οι περισσότεροι λογαριασμοί έχουν ήδη εξοφληθεί.

«Είναι προφανές -σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πάσχος- ότι η πίεση λόγω αμφισβήτησης στο πρόσωπό του, που ασκείται από τους συνεργάτες του κ. .Νασίκα, τον οδηγούν σε μεθόδους σκέτης συκοφάντησης και κουτσομπολιού γειτονιάς. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την ετεροχρονισμένη δημοσίευση στον τύπο των δήθεν φουσκωμένων λογαριασμών της COSMOTE της 1-9-2014.Μόνο που σήμερα έχουμε 9-11-14 και οι δήθεν φουσκωμένοι λογαριασμοί, έχουν εξοφληθεί από τους κατόχους των τηλεφώνων κατά ογδόντα τοις εκατό. Γιατί το αποκρύπτει αυτό ο κ. Νασίκας; Προφανώς γιατί έτσι βολεύεται. Γιατί έτσι προσπαθεί να κρύψει την ανυπαρξία του και την ανυπαρξία έργου της νέας δημοτικής αρχής. Απλά για να γράψει κάτι ας είναι και συκοφαντία. Και δεν διστάζει στην σύγχυση που τον διακατέχει εκτός από τους πολιτικούς του αντιπάλους, να ρίξει λάσπη και σε δύο απ τους παλιότερους υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι φημίζονται για τον ζήλο και την προσφορά τους στο Δήμο. Πολύ κακό για το τίποτα απ τον κ. Νασίκα λοιπόν απλά να ‘χαμε να λέγαμε. Αλλωστε αυτές οι χρεώσεις, οι ελάχιστες που έχουν μείνει, είναι προσωπικές. Μπορεί η ταμειακή υπηρεσία, που σημειωτέον ουδέποτε ειδοποίησε κανέναν απόν τους κατόχους για την υπέρβαση του ορίου, να βεβαιώσει τις οφειλές όποτε το θελήσει. Οι πολίτες κ.Νασίκα περιμένουν να αρχίσετε να παράγετε έργο και ν αφήσετε τις «κατινιές». Άν θέλουν κάτι τέτοιο, υπάρχει η μεσημεριανή ζώνη στην ΤV…

Y.Γ. Οι ξύλινες κατασκευές που έχετε «πετάξει» πίσω από τα παλιά σφαγεία και σαπίζουν στη βροχή, έχουν γίνει με χρήματα των φορολογούμενων πολιτών του Δήμου…».

Σχετικά άρθρα:

«Φέσι» 21.000 ευρώ σε κινητά…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου