ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης στο Μικρό Περιβολάκι

σύγχρονο-δίκτυο-ύδρευσης-στο-μικρό-πε-187689

Εγκαινιάζεται αύριο η λειτουργία ενός έργου πνοής για το δήμο Ρήγα Φεραίου

Ολοκληρώθηκε το έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο Μικρό Περιβολάκι και αύριο Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου θα τελεστεί στις 8 μ.μ. ο Αγιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Μόδεστου.

Η αρχική μελέτη εκπονήθηκε το 2004 αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έργου και το πιο σημαντικό, δηλαδή οι εργασίες σύνδεσης παροχών του νέου δικτύου με τους καταναλωτές και η ανάλογη προμήθεια των υλικών για 150 παροχές ολοκληρώθηκε στη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας επεσήμανε ότι «το έργο ήταν χρόνια απαίτηση των κατοίκων του Μικρού Περιβολακίου, που τώρα πλέον θα μπορούν να απολαύσουν άριστης ποιότητας νερό. Μέσα από το έργο «αντικατάστασης σωληνώσεων αμιάντου» που κατασκευάστηκε με ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΡΦ εξασφαλίστηκε καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας».

Παράλληλα ο κ. Νασίκας δεσμεύτηκε ότι «θα συνεχίσουμε μέσα από τη ΔΕΥΑΡΦ και το δήμο Ρήγα Φεραίου να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ορθολογική διαχείριση των υδατικών αποθεμάτων της περιοχής μας και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στους συνδημότες μας».

Στην ανοιχτή επιστολή του δημάρχου Ρήγα Φεραίου, η οποία διανεμήθηκε στους κατοίκους της περιοχής Μικρό Περιβολάκι, επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «ένα έργο πνοής για το Μικρό Περιβολάκι και τους κατοίκους του, επιτέλους τίθεται σε λειτουργία. Η νέα Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δημήτρη Νασίκα σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΡΦ, το δημοτικό Σύμβουλο Χατζή Σταύρο και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σδρούλια Μιχάλη, μέσα σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, αλλά πάντα πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο έργο».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου