ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Στις εργατικές κατοικίες Βελεστίνου ο διοικητής της ΔΥΠΑ

στις-εργατικές-κατοικίες-βελεστίνου-1056901

Στο Βελεστίνο βρέθηκε σήμερα ο διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Σπύρος Πρωτοψάλτης για να παραδώσει το έργο των εργατικών κατοικιών.

Πρόκειται για μία σειρά εργασιών στον περιβάλλοντα χώρο των 40 εργατικών κατοικιών στον οικισμό της ΔΥΠΑ στο Βελεστίνο.

Ο κ. Πρωτοψάλτης δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, ενώ εξέφρασε και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι υπήρχαν οικογένειες που ζούσαν για παραπάνω από 10 χρόνια εντός του οικισμού, ενώ δεν είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

«Η δέσμευσή μου είναι ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο και σε όλες τις εκκρεμότητες. Συνεχίζουμε και προχωράμε με έργα και πράξεις και όχι μόνο με λόγια» ανέφερε ο κ. Πρωτοψάλτης.

Όπως τονίστηκε η ΔΥΠΑ ανέλαβε το έργο της χρηματοδότησης, καθώς το κομμάτι των εργασιών ανέλαβε αποκλειστικά ο δήμος Ρήγα Φεραίου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας δήλωσε σχετικά:

«Μετά την άριστη συνεργασία μας με την Δ.ΥΠ.Α και τον Διοικητή, κ. Πρωτοψάλτη, ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Δήμο μας. Η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου των εργατικών κατοικιών του Βελεστίνου αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα όλων των οικογενειών που διαμένουν στις εργατικές κατοικίες, το οποίο και κάνουμε πραγματικότητα ως Δημοτική Αρχή και σήμερα το παραδίδουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου