ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στον δήμο Ρήγα Φεραίου

ειδική-συνεδρίαση-λογοδοσίας-στον-δή-1055351

Η αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν τόσο από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού όσο και από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου θα απασχολήσουν την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στον δήμο Ρήγα Φεραίου.

Η συνεδρίαση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά τα Κούλουμα, ήτοι την προσεχή Τρίτη 19 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Το πρώτο θέμα συζήτησης σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη θα είναι η ενημέρωση από τον δήμαρχο σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών από την πλημμύρα DANIEL και ELIAS καθώς και για την αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά του Ιουλίου 2023. Το αίτημα υπέβαλε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Παπαδάμ.

Θα ακολουθήσει μετά από αίτημα του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας Κωνσταντίνου Γιάτσιου ενημέρωση σχετικά με την κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων και το όχημα που δώρισε στον δήμο η εταιρία «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε..

Τέλος, οι κ.κ. Μαργαρίτης Μπαρτζιάλης έχει ζητήσει ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του κοιμητηρίου Στεφανοβικείου και Χρήστος Μωραΐτης για την ανάδειξη της πολιτισμικής – ιστορικής -περιβαλλοντικής κληρονομιάς του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου