ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διαδικτυακό σεμινάριο πάνω στις πρώτες βοήθειες

διαδικτυακό-σεμινάριο-πάνω-στις-πρώτ-1043119

Το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου διοργανώνει σεμινάριο Α’ Βοηθειών-ΚΑΡΠΑ, «Η γνώση σώζει ζωές», τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στις 18:00-20:00.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παλιού Γυμνασίου Καναλίων, χώρος Πολιτισμού Αθανάσιος Γκαβαρδίνας.

Οι συμμετέχοντες στη δράση, θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Η παραπάνω δράση γίνεται σε μια συνεργασία με τους φορείς της τοπικής κοινότητα, τον πολιτιστικό Σύλλογο «Ήταυρος» και τον αθλητικό σύλλογο «Απόλλων» Καναλίων με αφορμή τη τοποθέτηση από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου του εξωτερικού απινιδωτή στην τοπική Κοινότητα.

Σημαντικό τώρα είναι η εκπαίδευση του πληθυσμού, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει ένα αιφνίδιο περιστατικό, το οποίο μπορεί να συμβεί σε μια πλατεία, σε ένα γήπεδο ή οπουδήποτε. Σημαντικό, επίσης, και το δίκτυο που δημιουργείται στον Δήμο με εξωτερικούς απινιδωτές ανά τοπικές κοινότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το σεμινάριο απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Βοήθεια στο σπίτι: 2425023794.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου