ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρόγραμμα συνδιαφήμισης με την TUI

πρόγραμμα-συνδιαφήμισης-με-την-tui-959920

Μεγάλη καμπάνια προβολής μέσα από τη συνεργασία του δήμου Σκιάθου με την αεροπορική εταιρεία τσάρτερ

Σε στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία τσάρτερ στον κόσμο και την τρίτη μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο, την TUI, προχώρησε ο Δήμος Σκιάθου, με σκοπό την ενισχυμένη προβολή του προορισμού σε Γερμανία και Ολλανδία, στο πλαίσιο δράσεων συνδιαφήμισης για την καμπάνια προβολής με μεγάλους τουριστικούς ομίλους.

Το πρόγραμμα συνδιαφήμισης περιλαμβάνει δυναμική ψηφιακή προβολή του προορισμού μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας της εταιρείας, δημοσιεύματα σε blogs με κείμενο/οδηγό για το νησί της Σκιάθου και αποστολή posts σε σελίδες (private group) με πάνω από 3.000 τουριστικούς πράκτορες.

Με αφορμή τη συνεργασία αυτή ο Product Director της Steffen Boehnke της TUI δήλωσε: «Η Ελλάδα γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στο πελατολόγιο της TUI, όλο και περισσότεροι πελάτες μας αποφασίζουν να περάσουν τις διακοπές στην χώρα σας. Μικροί προορισμοί και νησιά είναι ιδιαίτερα ανερχόμενοι, ανάμεσα σε αυτούς και η Σκιάθος, το μαγευτικό αυτό νησί που δικαίως ονομάζεται η Καραϊβική της Ελλάδας είναι γνωστή για τη ζεστή φιλοξενία. Έχουμε μια μακρόχρονη συνεργασία με την Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη συνεργασία που αναπτύσσουμε με τον Δήμο, μέσα από την οποία καθιερώνεται η Σκιάθος ως ένας νέος trend προορισμός στις γερμανόφωνες αγορές. Τα ελληνικά νησιά είναι μοναδικά και θα είναι ανάμεσα στους αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών για αυτό το καλοκαίρι».

«Ο Δήμος Σκιάθου έχει προχωρήσει μέσα από στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και tour operators σε μεγάλες διεθνείς καμπάνιες προβολής του προορισμού. Η συνεργασία με την TUI, την μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία τσάρτερ στον κόσμο με έξι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες – τον μεγαλύτερο τουριστικό στόλο στην Ευρώπη – και εννέα ταξιδιωτικούς πράκτορες που εδρεύουν στην Ευρώπη, είναι μία από αυτές. Η συγκεκριμένη καμπάνια προβολής είναι ιδιαίτερα στοχευμένη στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η Δήμος Σκιάθου υλοποιεί μεθοδικά μία σειρά δράσεων και ενεργειών, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις και στρατηγικές μάρκετινγκ, για τη δυναμική ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος και τη διεύρυνση της τουριστικής σεζόν σε περιόδους χαμηλής τουριστικής ροής», δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου