ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο δίκτυο CNBC η Σκόπελος και η Αλόννησος

στο-δίκτυο-cnbc-η-σκόπελος-και-η-αλόννησος-947192

Τα νησιά των Βορείων Σποράδων φιγουράρουν στη λίστα των προτάσεων του ΕΟΤ στο πλαίσιο της καμπάνιας «All you want is Greece»

Συνεχείς είναι οι διακρίσεις που λαμβάνουν τα νησιά των Βορείων Σποράδων σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Και τα τρία νησιά έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις διεθνείς τουριστικές αγορές και να μην λείπουν από τις περισσότερες λίστες με τους κορυφαίους προορισμούς.

«Προχωράμε πέρα ​​από τη θάλασσα και τον ήλιο. Θέλουμε να παρατείνουμε την τουριστική περίοδο τόσο σε χρόνο όσο και σε χώρο», δήλωσε στο CNBC Travel η Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο Υπουργείο Τουρισμού της Ελλάδας.

Η Σκόπελος και η Αλόννησος βρίσκονται στη λίστα με τα οχτώ νησιά που ο ΕΟΤ προτείνει ως απομακρυσμένες τοποθεσίες στα πλαίσια της καμπάνιας «All you want is Greece».

Την είδηση δημοσίευσε το διεθνές δίκτυο CNBC, με τη μεσολάβηση του ΕΟΤ και παραθέτει μερικές προτάσεις επιλογών για ταξίδια όπου στις Κυκλάδες συμπεριλαμβάνουν την Ίο και την Ανδρο, στα Δωδεκάνησα την Κάλυμνο, την Αστυπάλαια και τους Λειψούς και στις Σποράδες τη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου