ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ξεκίνησαν οι διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο «Αλ. Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου

ξεκίνησαν-οι-διεθνείς-πτήσεις-στο-αερ-938580

Με 180 επιβάτες από το αεροδρόμιο Ορλυ της Γαλλίας ξεκίνησαν οι αφίξεις των Διεθνών Πτήσεων στο Αεροδρόμιο Αλ. Παπαδιαμάντης της Σκιάθου. Η πρώτη πτήση προέρχονταν από το αεροδρόμιο Ορλύ της Γαλλίας με αναχώρηση στις 06:15 και άφιξη στις 10:15 του Σαββάτου.

Στο αεροδρόμιο για την υποδοχή των πρώτων επιβατών βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Θοδωρής Τζούμας, ο αντιδήμαρχος κ. Διαμαντής Μαθηνός, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Σκιάθου κ. Χρήστος Δημητριάδης, η προϊσταμένη του Τελωνείου Β. Σποράδων κ. Αμαλία Γραββάνη, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Τζούμας καθώς και ο υπεύθυνος του Γραφείου των Συγκοινωνιών Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας.

Στους επισκέπτες διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για το νησί της Σκιάθου σε διάφορες γλώσσες και τα μονοπάτια του νησιού.

Την πρώτη διεθνή πτήση στη Σκιάθο υποδέχθηκαν ο δήμαρχος, Θ. Τζούμας και ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Ν. Τζούμας

Σε λίγες ημέρες η σεζόν ανοίγει και στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, στον πίνακα αφίξεων και αναχωρήσεων του οποίου θα προστεθούν δύο νέοι προορισμοί.

Ο ένας προορισμός είναι το Μπρνο της Τσεχίας, που είχε ανακοινωθεί λίγο καιρό πριν και θα συνδέεται με μία πτήση εβδομαδιαίως, και ο δεύτερος είναι η Στουτγκάρδη που θα ξεκινήσει με μία πτήση εβδομαδιαίως, αλλά υπάρχει πρόβλεψη και για δεύτερη εντός της θερινής σεζόν.

Η σεζόν για το αεροδρόμιο θα ξεκινήσει στις 13 Μαΐου με πρώτα δρομολόγια να είναι αυτά του Μονάχου και του Παρισιού, ενώ σταδιακά θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Φέτος στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου θα υπάρχουν πτήσεις για Μόναχο, Ντίσελντορφ, Στουτγκάρδη, Παρίσι, Βιέννη, Λονδίνο και Μπρνο, ενώ σε εθνικό επίπεδο διατηρείται η πτήση με το Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την κινηση τουριστών μέσω του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου. Πέρυσι καταγράφτηκαν 45.000 αφίξεις και αναχωρήσεις από τον αερολιμένα της Αγχιάλου με τη μεγαλύτερη γκάμα των επιβατών να είναι τουρίστες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Αγχίαλος είναι σημαντικός επιλέξιμος προορισμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου