ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υποψηφιότητα για τον Δήμο Σκιάθου

υποψηφιότητα-για-τον-δήμο-σκιάθου-917323

Με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής η γνωστοποίηση της καθόδου του στις εκλογές ως υποψηφίου δημάρχου

Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Σκιάθου, ανακοίνωσε χθες επισήμως ο κ. Νικόλαος Πασχάλης. Ο κ. Πασχάλης που είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του σημερινού δημάρχου, θα κατέβει με δικό του ψηφοδέλτιο στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του συνοδεύτηκε με αιχμές κατά της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Πασχάλης κάνει λόγο για διαχωρισμούς, εμμονές και συγκεντρωτική αντίληψη διοίκησης και καλεί σε συμπόρευση με το δικό του ψηφοδέλτιο όσους μοιράζονται το όραμα για ουσιαστική και ειλικρινή συνεργασία

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πασχάλης αναφέρει: «Οπως όλοι γνωρίζετε, το 2019 και έχοντας ήδη χαράξει ως άτομο την πορεία μου, επαγγελματικά και οικογενειακά, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, για να προσφέρω κι εγώ με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις μου, στον τόπο μας.

Πάρα τα όσα έζησα ως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης, συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπαρχει διαχωρισμός στη μικρή μας κοινωνία, δεν πρέπει να υπαρχει το “εμείς και οι άλλοι”.Κανείς δεν περισσεύει και κανένας δεν αγαπά το νησί περισσότερο από τον άλλο.

Με το όραμα που ξεκίνησα το ’19 και πεπεισμένος πως η ουσιαστική και κυρίως ειλικρινής συνεργασία, χωρίς εμμονές και συγκεντρωτική αντίληψη διοίκησης, είναι αυτό που χρειάζεται η Σκιάθος σήμερα, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Δημάρχου Σκιάθου στις επερχόμενες εκλογές και καλώ σε συμπόρευση όσες και όσους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για το κοινό μας μέλλον.

Ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο, σε ένα πανέμορφο νησί, που απαιτεί το καλύτερο από όλους μας».

Ο κ. Πασχάλης είναι γυμναστής και ασχολείται με τον τομέα του τουρισμού και το yachting, ενώ διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση ναυτιλιακών ειδών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου