ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τη Σκιάθο επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημ. Τσιμπανάκος

τη-σκιάθο-επισκέφτηκε-ο-υποψήφιος-βου-916855

«Ανάπτυξη για όλους» το μήνυμα που μετέφερε σε συγκέντρωση

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και μέλη του κόμματος στη Σκιάθο είχε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος που επισκέφτηκε το νησί.

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του νησιού στο συνολικό εισόδημα της Μαγνησίας και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν αναδείξει το τουριστικό προϊόν της Σκιάθου ως κορυφαίο του νομού.

«Ζητούμενο είναι η ισόρροπη ανάπτυξη και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που είναι συνδεδεμένες με το τουριστικό προϊόν καθώς το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα» τόνισε ο Δημήτρης Τσιμπανάκος. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη των επιχειρήσεων να έχουν πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε τουλάχιστον 120 δόσεις.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας πρότεινε στο επόμενο χρηματοδοτικό εργαλείο που θα αφορά τη βελτίωση των τουριστικών καταλυμάτων να υπάρχει μείωση κατά 50% όσον αφορά την ετήσια μονάδα εργασίας (ΕΜΕ), διότι, όπως είπε, πολλές τουριστικές επιχειρήσεις είναι οικογενειακές και δεν πληρούν την προϋπόθεση αυτή σήμερα.

Αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας με προσωπικό ειδικά τους θερινούς μήνες και συνέχισε λέγοντας: «Το κράτος οφείλει μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης να χρηματοδοτήσει αποθέματα κατοικιών για τη διαβίωση των νέων ανθρώπων με αξιοπρέπεια. Οφείλει να το κάνει για τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη κάθε μέρα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα νησιά μας και αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της μικρής προσφοράς σε συνδυασμό με τις υψηλές τιμές των ενοικίων».

Τέλος, αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τις τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων ζήτησε τη στήριξη στο ΠΑΣΟΚ και στην υποψηφιότητά του και δεσμεύτηκε να βρίσκεται στο πλευρό της νησιωτικής Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου