ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χρ. Τριαντόπουλος: 164.033 ευρώ για ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του Νέου Κλήματος Σκοπέλου

χρ-τριαντόπουλος-164-033-ευρώ-για-ανάπλαση-907542

Την ένταξη της ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων στο Νέο Κλήμα στη Σκόπελο στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου. Το εγκεκριμένο ποσό για το έργο ανέρχεται σε 164.033 ευρώ. O Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το συγκεκριμένο θέμα, συνομίλησε και ενημερώθηκε σχετικά από τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Ευστάθιο Σταθόπουλο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ακόμα ένα έργο για τη Σκόπελο προχωρά, αυτή τη φορά μέσω του Πράσινου Ταμείου. Μετά την πρόσφατη ένταξη του Δήμου Σκοπέλου στο πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας της δράσης ‘Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο’ από το Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου η ένταξη του έργου ‘Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων του οικισμού Νέου Κλήματος Δήμου Σκοπέλου’ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ταμείου με τίτλο ‘Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου’, στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

H ολοκλήρωση του έργου θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Πράσινου Ταμείου για τη στενή συνεργασία με τους Δήμους για την προώθηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου