ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προτεραιότητα οι πολίτες

προτεραιότητα-οι-πολίτες-89214

Στη Σκόπελο η κινητή μονάδα ψυχικής υγείας 23 – 24 Μαρτίου

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου θα πραγματοποιήσει το χρονικό διάστημα 23-24 Μαρτίου η κινητή μονάδα Μαγνησίας για την ψυχική υγεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τα Κέντρα Υγείας των νησιών Βορείων Σποράδων.

Υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Δίοδος» και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, η κινητή μονάδα προάγει την παρακολούθηση και τη διασφάλιση της ψυχικής υγείας ενηλίκων που είναι αποκλεισμένοι από σχετικές δομές.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία φέρνει την ψυχική υγεία και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Μαγνησίας, καθώς επίσης προκρίνει την ενημέρωση του υγιούς πληθυσμού, με δράσεις και ψυχοκοινωνική παρέμβαση. Αποτελείται από ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνική λειτουργό, νοσηλεύτρια.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν σε χώρους των Κέντρων Υγείας. Η επικείμενη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου προγραμματίζεται 23-24 Μαρτίου κατόπιν ραντεβού, με τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 6936586658.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι της κινητής μονάδας, ευχαριστούν θερμά «τον Δήμο Σκοπέλου, τη διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και το λοιπό υγειονομικό προσωπικό για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου μας και για όλη τη βοήθεια που μας παρέχουν», καθώς επίσης «την ακτοπλοϊκή εταιρεία Hellenic Seaways για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων μεταφοράς της διεπιστημονικής ομάδας και του οχήματος από και προς τα νησιά καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου