ΣΠΟΡΑΔΕΣ

H Σκιάθος υποδέχεται τα Χριστούγεννα

h-σκιάθος-υποδέχεται-τα-χριστούγεννα-891698

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και «πρεμιέρα» με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Η Σκιάθος είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα φετινά Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου,.

Στη Σκιάθο, με τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, του πνευματικού κέντρου των ιερών ναών, των Συλλόγων, των εθελοντών και του δήμου, διοργανώνονται 23 εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του νησιού, που φιλοδοξούν να μετατρέψουν τη Σκιάθο σε μία μεγάλη γιορτινή σκηνή για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος των φετινών εκδηλώσεων με κεντρικό άξονα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, είναι να δοθεί ένα μήνυμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας με τον λαμπερό στολισμό του νησιού να είναι πιο εντυπωσιακός από ποτέ!

Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα συνδυαστεί με τη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Το δέντρο «ταξίδεψε» από τεχνητή φυτεία της Χαλκιδικής και τα 60.000 και πλέον λαμπάκια του, θα φωτιστούν από αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα.

Παράλληλα έως 31 Δεκεμβρίου 2022, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι, καλλιτεχνικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, ξωτικά και μάγους, προβολή θεατρικών έργων, ανάγνωση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων, υπαίθρια παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες γιορτές και πάρτι, μουσικά ταξίδια στα σοκάκια του νησιού.

Ο δήμος ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες εθελοντές που για περίπου δύο μήνες φρόντισαν τον στολισμό όλου του νησιού, και τους διοργανωτές των εκδηλώσεων την εκπαιδευτική κοινότητα, το πνευματικό κέντρο και τους Συλλόγους, επισημαίνοντας ότι «τα Χριστούγεννα στη Σκιάθο δεν θα ήταν μοναδικά χωρίς τη δική τους προσφορά και συμβολή!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου