ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανοδική κατά 60% η επίδοση του αεροδρομίου της Σκιάθου σε σχέση με το 2019

ανοδική-κατά-60-η-επίδοση-του-αεροδρομίο-886109

Εντυπωσιακή ήταν, για ακόμη έναν μήνα, η επίδοση του αεροδρομίου της Σκιάθου. Μόλις τον Οκώβριο η επίδοση αυξήθηκε κατά 60,9% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019.

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου παρουσίασε εξαιρετική πορεία για το 2022, σταθερά πάνω από τον μέσο όρο των 14 αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport, τόσο ως προς τη συνολική επιβατική κίνηση όσο και την κίνηση εξωτερικού στη σύγκριση μεταξύ των ετών 2022 και 2019!

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την επόμενη τουριστική χρονιά με πρόγραμμα, σχεδιασμό και αυτοπεποίθηση!

Το νησί μας φέτος έχει μια μεγάλη δυναμική, η οποία ενισχύθηκε από τις δράσεις του Δήμου, όπως οι καμπάνιες στο μετρό του Λονδίνου London Underground και του Παρισιού από τις στρατηγικές συνεργασίες του Δήμου με το Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism και ιδιαίτερα με την Υπουργό Vassilis Kikilias και την Υφυπουργό Sofia Zacharaki, τον ΕΟΤ Dimitris Fragakis, τα γραφεία του ΕΟΤ στην Ιταλία- Kyriaki Boulasidou, την Γαλλία- Dimitra Voziki, το Ηνωμένο Βασίλειο- Eleni Skarveli, την Ρουμανία- Giorgos Stafylakis, αλλά και τους τουριστικούς οργανισμούς Transavia easyJet Jet2.com & Jet2holidays Wizz Air AeroVacante και σίγουρα μέσα από την συνέργεια με τα Διευθυντικά στελέχη της Fraport Greece HQ, Katerina Pollatou George Vilos και Haris Filos. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες !» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου