ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενημερωτική ημερίδα για τον τουρισμό στη Σκόπελο

ενημερωτική-ημερίδα-για-τον-τουρισμό-876185

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση οι δράσεις ενημέρωσης και κατάρτισης του επιχειρηματικού κόσμο του τουρισμού από τη Διεύθυνση Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Μετά από πλήθος δια ζώσης και διαδικτυακών συναντήσεων, και με κινητήρια δύναμη το έκδηλο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του τουρισμού, σειρά έχει η ειδυλλιακή Σκόπελος.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 και από ώρα 18:30 έως 20:30, στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Αίολος» στην Χώρα Σκοπέλου, και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, με κεντρικό ομιλητή / εισηγητή τον κ. Νικόλαο Σαρούκο, Προϊστάμενο Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού.

Στη συγκεκριμένη ημερίδα θα συζητηθούν και θα αναπτυχθούν τα ζητήματα τήρησης διοριών για Τουριστικά Καταλύματα, θέματα σύννομης λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών τουριστικών μονάδων, ζητήματα τήρησης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων τουριστικών επιχειρήσεων, θέματα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας και θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για την όγδοη κατά σειρά ενημερωτική ημερίδα που συνδιοργανώνει η Διεύθυνσης Θεσσαλίας (ΠΥΤ) του Υπουργείου Τουρισμού το τελευταίο τρίμηνο, με εξαιρετικά έως τώρα αποτελέσματα. Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου