ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αεροπορική σύνδεση Σκιάθου με Ρώμη

αεροπορική-σύνδεση-σκιάθου-με-ρώμη-861983

Με το «δεξί» ξεκίνησε η νέα χρονιά για τις Βόρειες Σποράδες αναφορικά με την ερχόμενη τουριστική σεζόν. Εκτός από τις αεροπορικές εταιρείες που ήδη έχουν εντάξει το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μαγνησίας στο πρόγραμμά τους για τη σεζόν, ένα νέο δρομολόγιο από τη Σκιάθο προς τη Ρώμη, το οποίο θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα από τον Ιούνιο, ανακοίνωσε η Ryanair, η γνωστή αεροπορική εταιρεία low cost.

Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που θεωρείται βέβαιο ότι θα τονώσει ακόμη περισσότερο τη Σκιάθο και τα υπόλοιπα νησιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να το γιορτάσει, η Ryanair δίνει ναύλους από μόλις 29,99 € που διατίθενται τώρα στο Ryanair.com. Η Dara Brady της Ryanair είπε ότι «είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους Έλληνες πελάτες μας με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων ως μέρος του καλοκαιριού του ’23, προσφέροντάς τους ακόμη περισσότερες επιλογές όταν προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Για να σηματοδοτήσουμε αυτά τα καλά νέα, ξεκινήσαμε μια έκπτωση θέσεων περιορισμένου χρόνου για πελάτες που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους το καλοκαίρι του ’23 με ναύλους από μόλις 29,99 ευρώ τώρα διαθέσιμοι στο Ryanair.com».

Οι φορείς των Β. Σποράδων, πάντως, κινούνται ήδη στον αστερισμό της νέας τουριστικής περιόδου, με τα τρία νησιά να αποτελούν ορισμένους από τους διασημότερους ελληνικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, οι προετοιμασίες άρχισαν και οι προσπάθειες για μία νέα καλή αφετηρία, όπως πέρυσι, φαίνεται ότι θα ευδοκιμήσουν στο έπακρον.

Άλλωστε πλέον οι Σποράδες θεωρούνται αιχμή του δόρατος για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς από παλιά αποτελούσαν «must» προορισμό για Ιταλούς, Βρετανούς που μέχρι και σήμερα καλύπτουν σε ποσοστό άνω του 50% το σύνολο των επισκεπτών, αλλά και Ολλανδούς, Γερμανούς και Σκανδιναβούς που επισκέπτονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια τα τρία νησιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου