ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ταλαιπωρία «εν πλώ» για μαθητές των Σποράδων

ταλαιπωρία-εν-πλώ-για-μαθητές-των-σπ-845287

Που παρ’ολίγον να χάσουν τις εξετάσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε… τους επιβάτες του επιβατηγού – οχηματογωγού «Μυρτιδιώτισσα».

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών το επιβατηγό – οχηματαγωγό δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι της Αλοννήσου και της Σκιάθου το Σάββατο το απόγευμα.

Το πλοίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Αγ. Κων/νο – Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Αγ. Κων/νο. Αρχικά ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Αλοννήσου ότι αδυνατεί να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα συνεχίσει για Σκιάθο, ενώ στη συνέχεια ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Σκιάθου ότι δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Σκιάθου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι θα συνεχίσει για Αγ. Κων/νο.

Ωστόσο, μέσα στο πλοίο επέβαιναν μαθητές και οι γονείς τους που τους συνόδευαν, προκειμένου να μεταβούν από Αλόννησο για Σκιάθο διότι χθες Κυριακή ήταν προγραμματισμένο να δώσουν εξετάσεις για πτυχίο ξένης γλώσσας σε εξεταστικό κέντρο του νησιού.

Οι γονείς ενημερώθηκαν εν πλω ότι για λόγους ασφαλείας το πλοίο θα παρακάμψει το λιμάνι της Σκιάθου, συνεχίζοντας για Αγιο Κωνσταντίνο.

Προκειμένου τα παιδιά να μην χάσουν το δικαίωμα της εξέτασης, τελικά μετά από συνεννόηση, έγινε αποδεκτό να εξεταστούν στο Βόλο και έτσι από τον Αγιο Κωνσταντίνο μαθητές και γονείς ταξίδεψαν στο Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου