ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εγγραφές στον παιδικό σταθμό δήμου Σκιάθου

εγγραφές-στον-παιδικό-σταθμό-δήμου-σκ-840245

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 15 Ιουνίου

Από σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου και μέχρι την 15η Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής για το σχολικό έτος 2016 – 2017 των εργαζομένων μητέρων που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκιάθου.

Ο Δήμος Σκιάθου, όπως επισημαίνεται σχετικά σε ανακοίνωση, με γνώμονα το παιδί και την εργαζόμενη μητέρα, έχει ως στόχο να αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται τον Παιδικό Σταθμό. Ετσι, συνεχίζοντας τα σύγχρονα προγράμματα, προσαρμοσμένα στην προσχολική ηλικία, από τις παιδαγωγούς που με εμπειρία και αγάπη για τα παιδιά στελεχώνουν τον Παιδικό Σταθμό της Σκιάθου, επισκεύασε το κτίριο, δημιουργώντας έτσι ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον, πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Παιδικός Σταθμός της Σκιάθου φιλοξενεί μέχρι 60 παιδιά εργαζόμενων μητέρων, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2015 τα 31 παιδιά από αυτά επιχορηγούνται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εναρμόνισης της Οικογένειας και η φοίτησή τους γίνεται δωρεάν.

Οι μητέρες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ οφείλουν να κάνουν αρχικά την αίτηση προς το Δήμο και μέσα στον μήνα Ιούλιο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κατάθεσης των δικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Εναρμόνισης της Οικογένειας.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή για όποια άλλη διευκρίνηση χρειάζονται οι αιτούντες μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του Παιδικού Σταθμού από τις 10:30π.μ. έως τις 11:30π.μ., στο τηλέφωνο 24270 -22042 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου