ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εθελοντές δότες μυελού των οστών οι Πυροσβέστες της Σκιάθου

εθελοντές-δότες-μυελού-των-οστών-οι-πυ-840002

Παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έδωσαν οι πυροσβέστες της Σκιάθου, οι οποίοι εγγράφηκαν στις λίστες των εθελοντών δοτών μυελού των οστών, προσθέτοντας ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην καθημερινή τους δράση, που έχει ως επίκεντρο την προσφορά στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Το έμψυχο δυναμικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου, προσέγγισε με περισσή ευαισθησία την ομάδα «Be my hero» που συντονίζει την συγκεκριμένη δράση σε πανελλαδικό επίπεδο και κατέγραψαν σε ηλεκτρονικό έντυπο την αίτησή τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πυροσβεστών της Σκιάθου, έστειλαν τα δείγματα στοματικού επιχρίσματος που είναι αναγκαία, σύμφωνα με την διαδικασία που ακολουθείται, και καταγράφηκαν πλέον επίσημα μεταξύ των εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η πρωτοβουλία ήταν κοινή και υποστηρίχτηκε ένθερμα από τον επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου και το σύνολο των μελών που το στελεχώνουν, με γνώμονα την κοινή πεποίθηση ότι «είναι σημαντικό να βοηθάς το συνάνθρωπό σου, μέσα από εθελοντικές πρωτοβουλίες που σώζουν ζωές». Οι πυροσβέστες της Σκιάθου αποτελούν παράδειγμα αλληλεγγύης με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η προσφορά στον άνθρωπο δεν έχει όρια, αρκεί να υπάρχει η θέληση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου