ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις για ντόπιους και επισκέπτες

εκδηλώσεις-για-ντόπιους-και-επισκέπτ-822005

Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το πολιτιστικό καλοκαίρι του δήμου Σκοπέλου που διοργανώνεται το διήμερο Ιουλίου – Αυγούστου, προς τέρψη ντόπιων και επισκεπτών του νησιού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου θα παρουσιαστούν «Οι συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» από το Ε.Θ.Ο.Σ.

Την Τρίτη 5 Ιουλίου στην Παναγία Διβαδιώτισσα πραγματοποιείται κιθαριστική συναυλία με τζαζ, ροκ και κλασική κιθάρα στο πλαίσιο του κύκλου «Μουσικός Ιούλιος 2016».

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου πραγματοποιείται η συναυλία του κορυφαίου κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη με χορηγό επικοινωνίας τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Την Πέμπτη 14 Ιουλίου, την Παρασκευή 15 Ιουλίου και το Σάββατο 16 Ιουλίου πραγματοποιείται το 4ο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Γλώσσας Σκοπέλου, στη Γλώσσα-Γήπεδο σχολείων.

Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο Μάριος Ιορδάνου παρουσιάζει την παράσταση «Δε φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω… είμαι… Νικ. Καζαντζάκης» στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου σειρά έχει το θέατρο σκιών Θ. και Κ. Σπυρόπουλου και το Σάββατο 23 Ιουλίου βραδιά παραδοσιακών χορών στο Ν. Κλήμα – Ελιος Σκοπέλου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου προγραμματίζεται η συναυλία της Κατερίνας Ντίνου στο Ν. Κλήμα – Ελιος Σκοπέλου.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου αρχίζει το Φεστιβάλ νεανικού κινηματογράφου «Skopelos International Film Festival for Youth» (S.I.F.F.΄ς) που θα διαρκέσει έως τις 2 Αυγούστου.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου η Μαίρη Βιδάλη παρουσιάζει τη «Λέλα Καραγιάννη» στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου οι ταινίες μικρού μήκους από την ομάδα «S.I.F.F.S».

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα γίνει το WeFest που περιλαμβάνει δράσεις πολισμού βασισμένες στη Σκοπελίτικη παράδοση και Γαστρονομία και θα διαρκέσει ως τις 8 Αυγούστου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου προγραμματίζονται πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Γλώσσα και θεατρική βραδιά στον Ορφέα της Σκοπέλου στο πλαίσιο του WeFest.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα γίνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Γλώσσα και παράσταση παραδοσιακών χορών στο Δημοτικό καφενείο Σκοπέλου στο πλαίσιο του WeFest.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου προγραμματίζεται η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη Γλώσσα – γήπεδο σχολείων.

Ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων κλείνει με το 4ο Φεστιβάλ «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα φιλοξενηθεί στις 27, 28 και 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου