ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Το Skiathos Palace σε αυστριακό περιοδικό

το-skiathos-palace-σε-αυστριακό-περιοδικό-820829

Με εξώφυλλο το ρεστοράν του εμβληματικού ξενοδοχείου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Ocean7

Διεθνής προβολή της Σκιάθου και των Βορείων Σποράδων γενικότερα στο ευρείας κυκλοφορίας αυστριακό περιοδικό Ocean7, με εξώφυλλο το εστιατόριο White View του επιβλητικού ξενοδοχείου Skiathos Palace.

Εντυπωσιακό το αφιέρωμα που φιλοξενείται στο τεύχος Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, με τον Αρη Δερβένη, «ψυχή» του Skiathos Palace, να διατυπώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ την ικανοποίησή του για την απήχηση των προσπαθειών που καταβάλλονται.

Με τη Σκιάθο να πρωταγωνιστεί σε πολυσέλιδο αφιέρωμα, ο κ. Δερβένης, πρόεδρος παράλληλα της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, υπογράμμισε ότι «είναι μεγάλη επιτυχία και για το νησί και για το ξενοδοχείο το συγκεκριμένο αφιέρωμα. Πρόκειται για περιοδικό πολύ μεγάλης κυκλοφορίας, το οποίο απευθύνεται στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό».

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο υποστηρίζει τον ιστιοπλοϊκό τουρισμό και μάλιστα είναι εκ των βασικών διοργανωτών του Skiathos Palace Cup, που φέτος δεν διοργανώθηκε λόγω της πανδημίας, με τις ημερομηνίες για το 2021 να αναμένονται.

Στο μεταξύ, η δημοσιογραφική ομάδα από την Αυστρία φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Skiathos Palace, μετά από αίτημα του Ιωάννη Ραφαλιά, υπεύθυνου Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας, με τις εντυπώσεις να καταγράφονται στο αφιέρωμα.

Σημαντική για το νησί και τις Βόρειες Σποράδες γενικότερα η προβολή, με τον κ. Δερβένη να επισημαίνει, κληθείς να καταθέσει την άποψή του για τη νέα σεζόν, ότι «όλα θα κριθούν από την πανδημία του κορονοϊού. Εκτιμούμε ότι σε ένα δίμηνο θα υπάρχουν καλά νέα και θα ξαναμπούμε σε κανονικότητα. Το ζητούμενο είναι να αναληφθούν πανευρωπαϊκές πρωτοβουλίες για τον τουρισμό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου