ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ζεσταίνει μηχανές η Jet2 για Σκιάθο

ζεσταίνει-μηχανές-η-jet2-για-σκιάθο-810695

Συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με τον δεύτερο μεγαλύτερο ταξιδιωτικό όμιλο της Βρετανίας

Συνεργασία με τον μεγάλο βρετανικό ταξιδιωτικό όμιλο Jet2 έχει αναπτύξει ο δήμος Σκιάθου με στόχο την ενίσχυση της προβολής του νησιού στη βρετανική τουριστική αγορά, η οποία είναι η πιο προσοδοφόρα πηγή τουριστικού εισοδήματος για το νησί.

Μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής, συμφωνήθηκε να δρομολογηθεί άμεσα πρόγραμμα συνδιαφήμισης για την ενίσχυση της προβολής του προορισμού.

Ο όμιλοςJet2.com, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός αερομεταφορέας, εκτελώντας οικονομικές πτήσεις από 9 βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε πάνω από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με ένα στόλο άνω των 100 αεροσκαφών. Με βάση τα ίδια στοιχεία, η Jet2holidays είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός tour operator.

Ο όμιλος, μέσα από τις jet2 και jet2holidays διαθέτει σημαντική δραστηριότητα τόσο στο κομμάτι των αερομεταφορών όσο και των ταξιδίων.

Ειδικά για τη Σκιάθο, έχει ήδη ανακοινώσει μεγάλο πρόγραμμα πτήσεων, έχοντας ήδη προχωρήσει στις πρώτες ανακοινώσεις και για το 2021 με την ένταξη νέων δρομολογίων και πτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή του δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, του αντιδημάρχου τουρισμού και διεθνών σχέσεων Διαμαντή Μαθηνού και εκ μέρους της jet2 της Janice Mather, Head of Airports and Tourism Organisations, του Jacob Bramley, General Manager, Airports and Tourism Organisations και του Joe Taylor, Senior Executive, Airports and Tourism Organisations.

«Βασικός στόχος μας είναι με τη συστηματική προβολή, να ενισχύσουμε τη δυναμική παρουσία του προορισμού, για το επόμενο καλοκαίρι. Η δημοτική αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου και την ανάδειξή τους, ειδικά σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη. Η συνεργασία με την jet2, του βασικού τροφοδότη της Σκιάθου για την αγορά της Μ. Βρετανίας, είναι στρατηγικής σημασίας. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα, σκληρή δουλειά και ισχυρούς συνεργάτες για την τουριστική περίοδο του 2021. Στόχος μας να πετύχουμε την εξασφάλιση του εισοδήματος, που στηρίζει τις οικογένειες ανθρώπων που εργάζονται στον τουρισμό, επαγγελματίες του τουρισμού και επιχειρήσεις του κλάδου», υποστήριξε ο δήμαρχος Σκιάθου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου