ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αποδράσεις στα νησιά ενόψει Δεκαπενταύγουστου

αποδράσεις-στα-νησιά-ενόψει-δεκαπεντ-805262

Μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συγκαταλέγονται το νησί του Παπαδιαμάντη, η Σκιάθος και το νησί του Νιρβάνα, η Σκόπελος, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η www.trivago.gr

Με τον Αύγουστο να έχει μόλις μπει, οι διακοπές των περισσότερων πλησιάζουν όλο και περισσότερο, αλλά και όσοι δεν έχουν οργανώσει κάτι ακόμη, μπορούν να επωφεληθούν από το τριήμερο που σχηματίζεται στις 15 Αυγούστου. Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα για τους προορισμούς τους οποίους οι Έλληνες φαίνεται να προτιμούν να περάσουν το φετινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Η ανάλυση που ακολουθεί, βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Μαρτίου και 1ης Αυγούστου και αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου.

Μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται να έχει η κατάταξη των προορισμών, βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων. Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη.

Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη. Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν στην έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου