ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας περιοδεύει στις Β. Σποράδες

ο-λαυρέντης-μαχαιρίτσας-περιοδεύει-σ-798941

Ενας ξεχωριστός καλλιτέχνης, από τους σημαντικότερους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συμπράττει επί σκηνής με τη νέα γενιά, την Μιρέλα Πάχου και τον Steve Tesser, για να χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές στο κοινό.

Οι συναυλίες είναι η πολιτιστική σύμπραξη τεσσάρων φορέων των Β. Σποράδων και την οργάνωση παραγωγής έχει αναλάβει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΠΛΕΓΜΑ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου , Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Κολυμβητικού Ομίλου Σκοπέλου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου.

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου στη Σκιάθο, Θέατρο Μπούρτζι, διοργανώνεται συναυλία από τον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου στη Σκόπελο, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Σκοπέλου, από το Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Κολυμβητικό Όμιλο Σκοπέλου.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου στη Αλόννησο, Κερκίδες Αλοννήσου, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου. Οι συναυλίες ξεκινούν στις 21.30.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και στις διαχρονικές επιτυχίες του.

Ενα χαμόγελο, ένα ακορντεόν και πολλή διάθεση για χορό και τραγούδι είναι τα συστατικά της επιτυχίας της Μιρέλας Πάχου, η οποία είναι από τις πιο φρέσκιες και ξεχωριστές παρουσίες των τελευταίων ετών. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστα θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο, εφοδιασμένη με τα κομμάτια της όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέι», « Δύο και κάτι», «Τι να θυμηθώ» κ.ά.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός τραγουδοποιός και εξαίρετος κιθαρίστας Steve Tesser, έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια, αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Μαζί τους ο μοναδικός Ακης Αμπράζης στο μπάσο και ο «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα. Φιλική συμμετοχή Νίκος Λαρυγγάκης. Προπώληση https://www.viva.gr/tickets/music/periodeia/lavrentis-machairitsas/.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου