ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθο «ψηφίζει» η βρετανική Jet2

σκιάθο-ψηφίζει-η-βρετανική-jet2-793382

Ευοίωνα μηνύματα με 28 πτήσεις και πρεμιέρα 2 Μαΐου στο αεροδρόμιο του νησιού

Σταθερό το ενδιαφέρον της βρετανικής Jet2 για τη Σκιάθο, με το πλάνο του 2021 να περιλαμβάνει 28 προγραμματισμένες πτήσεις από επτά αεροδρόμια, στη διάρκεια του Μαΐου.

Την Κυριακή 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη άφιξη στο διεθνές αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης της Σκιάθου από την JET2, ενώ η Τui θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα την πρώτη της άφιξη.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις του Μαΐου, αναμένεται να συνδέσουν αεροπορικά το νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες κατ’ επέκταση, με τους κάτωθι προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου: Birmingham – Bristol – East Midlands – Leeds Brandford – London Stansted – Manchester και Newcastle.

Με τις προσπάθειες για τόνωση του διεθνούς ενδιαφέροντος να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, η Μεγάλη Βρετανία παραμένει βασικός «αιμοδότης» εισερχόμενου τουρισμού, για τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Η βρετανική Jet2, που ήρθε για να καλύψει σε μεγάλο ποσοστό το κενό που άφησε το «κανόνι» του πάλαι ποτέ κολοσσού Thomas Cook, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον για τις Βόρειες Σποράδες, με επαγγελματίες της Σκιάθου να υπογραμμίζουν ότι πρόθεση της εταιρείας είναι να στηρίξει τα νησιά, προσθέτοντας και άλλες πτήσεις, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου