ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συνεργασία Σκοπέλου και Σερβίας

συνεργασία-σκοπέλου-και-σερβίας-784993

Εκπτωτικές κάρτες για φθηνότερες διακοπές σε εργαζόμενους Ομίλου

Η ενδυνάμωση των τουριστικών δεσμών της Σκοπέλου με την Σέρβικη αγορά τέθηκαν στο επίκεντρο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης International Fair of Tourism που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι και σημείωσε επιτυχία.

Εξαιρετικά θετικές εξελίξεις διαγράφονται στον ορίζοντα μετά από την δυναμική παρουσία του νησιού στην παραπάνω έκθεση. Μετά από επαφές που είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα χρόνια, φέτος πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, δηλαδή η σύναψη συνεργασίας με κεντρικό κατάστημα της EUROBANK Βελιγραδίου, με αποτέλεσμα τη διανομή δεκάδων εκπτωτικών καρτών (Let’s Go to Skopelos 2013) σε συνδυασμό με την προσφορά μιας πιστωτικής κάρτας της τράπεζας, η οποία δίνει στον κάτοχό της την ευκαιρία να αποπληρώσει με δόσεις τις διακοπές του.

Ο επισκέπτης και κάτοχος της κάρτας μπορεί να εξασφαλίσει, συγκεκριμένα, τις διακοπές του στη Σκόπελο με χρέωση 5% επί του συνόλου στην κάρτα (μόνο μια φορά) για ένα χρόνο και να πληρώσει τις διακοπές του σε δώδεκα άτοκες δόσεις.

Σε συνδυασμό με τα προνόμια της εκπτωτικής κάρτας που θεσπίστηκε από πέρυσι, οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας εκτιμούν ότι «είναι μια μοναδική ευκαιρία για το Σέρβο επισκέπτη για διακοπές στο νησί μας με ελάχιστο και εύκολα αποδοτέο κόστος».

Στο μεταξύ, η συμμετοχή του Δήμου Σκοπέλου σε εκθέσεις του εξωτερικού και το δυναμικό άνοιγμα προς τα Βαλκάνια, αποτελούν μια πολύ σημαντική επένδυση, που εκτιμάται ότι θα αποφέρει ακόμη περισσότερους καρπούς στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου