ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου νέος αντιδήμαρχος Σκοπέλου

ο-γιάννης-αναστασίου-νέος-αντιδήμαρχ-784098

Ο Γιάννης Αναστασίου από την Γλώσσα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Σκοπέλου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τις αρμοδιότητες του παραιτηθέντος προκατόχου του, Κώστα Σκούρα.

Ο κ. Αναστασίου, ο οποίος υπηρετεί επί έξι περίπου χρόνια τα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος, υπογράμμισε με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι «αναλαμβάνω με αίσθημα ευθύνης τα νέα μου καθήκοντα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν γενικότερα στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Αναστασίου είχε εκλεγεί την προηγούμενη τετραετία με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίση, στο τοπικό συμβούλιο της Γλώσσας, ενώ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, Γιώργου Μιχελή.

Αναφερόμενος στο σημείο που επιθυμεί να επικεντρωθεί, ο νέος αντιδήμαρχος Σκοπέλου επεσήμανε ότι «οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες είναι το σημείο που «πονάει» το νησί και είναι το βασικότερο, γιατί χωρίς τακτική συγκοινωνία, αν ισχύσουν τα περσινά και τα προπέρσινα δρομολόγια,
είναι αδύνατο να αναπτυχθεί το νησί».

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Κώστας Σκούρας υπέβαλε αιφνιδίως την παραίτησή του από την θέση του δημοτικού συμβούλου και όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Την θέση του αποχωρήσαντος κ. Σκούρα στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στις τελευταίες εκλογές, Μιχάλης Πρώϊος.
ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου