ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Μπάσης στη Σκόπελο

ο-δημήτρης-μπάσης-στη-σκόπελο-781725

Ο Δημήτρης Μπάσης ταξιδεύει την Δευτέρα 6 Αυγούστου για μια μοναδική συναυλία στο γήπεδο σχολείων Γλώσσας- Σκοπέλου, στις 21.00.

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο με εμφανίσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική αλλά και την πρόσφατη περιοδεία του σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ο Δημήτρης Μπάσης δίνει το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού.

Με το νέο του single «Χάνομαι» σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου να έχει αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή, ο αγαπημένος ερμηνευτής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής με το πάθος και την αυθεντικότητα που τον διακρίνει στήνει ένα μοναδικό πρόγραμμα τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του που έχουμε αγαπήσει, όσο και με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, θα μας ταξιδέψουν και ταυτόχρονα θα μας ψυχαγωγήσουν.

Από «Τα Λαδάδικα», το «Βρέχει Φωτιά Στη Στράτα Μου», «Σώσε Με» μέχρι τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τα «Χαμοπούλια» και το «Τώρα Μένω Μόνος Μου», ο Δημήτρης Μπάσης μας θυμίζει όμορφες μουσικές στιγμές του παρελθόντος γεμάτες συναίσθημα, κέφι και αλήθεια. Διοργάνωση παραγωγής : Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας

Τιμή Εισιτηρίου : 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Περίπτερο «Σταματίου», κατάστημα Ψιλικών «Φωτοπούλου Ελένη», αρτοποιείο – πρατήριο «Καρβέλη» – Λουτράκι, Γλώσσας, περίπτερο «Φωτοπούλου Δήμητρα», Λουτράκι, Γλώσσας, κατάστημα υπολογιστών «Γιολδάσης Γεώργιος» – Σκόπελος. Τηλέφωνο κρατήσεων – πληροφοριών 6980004910.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου