ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απορριμματοφόρο προμηθεύτηκε ο Δήμος Σκιάθου

απορριμματοφόρο-προμηθεύτηκε-ο-δήμο-773475

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς, και της βελτίωσης της οργάνωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο Δήμος Σκιάθου προέβη στην αγορά ενός καινούργιου δορυφορικού απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσσας 4κ. για την αποτελεσματικότερη αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, η τελευταία ενέργεια αναφορικά με την ενίσχυση των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε το 2017 με την αγορά ενός μικρού απορριμματοφόρου τύπου porter.

Ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται το τελευταίο διάστημα και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Γιάννη Γιαννίτση, με τη συνεργασία του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δρ Δασολόγου Βασίλη Ταμπάκη εργάζονται για να έχει η Σκιάθος ικανοποιητική εικόνα στον τομέα της καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τονίζει ότι «η καθαριότητα του νησιού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία των πολιτών και του Δήμου. Ως εκ τούτου ο Δήμος θα εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα για να επιτευχθεί ο στόχος. Είμαστε σίγουροι ότι με την από κοινού προσπάθεια θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου