ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πολυτελές yacht προσελκύει βλέμματα θαυμασμού στη Σκιάθο

πολυτελές-yacht-προσελκύει-βλέμματα-θαυμ-747191

Στη Σκιάθο το πολυτελές yacht Sea Ranger, που είχε επισκεφτεί προηγουμένως Βόλο και Μηλίνα

Βλέμματα θαυμασμού συγκεντρώνει το πολυτελές γιοτ Sea Ranger, που κατέπλευσε χθες το μεσημέρι ανοιχτά της Σκιάθου, συνεχίζοντας την περιήγησή στην Μαγνησία. Το πολυτελές γιότ κατέπλευσε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου στο λιμάνι του Βόλου, για να αποπλεύσει λίγες ώρες αργότερα, με προορισμό τη Mηλίνα.

Μετά από μια συναρπαστική περιήγηση στις ομορφιές των ακτών του Πηλίου, συνέχισε το ταξίδι του προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων, προκαλώντας τον θαυμασμό όσων το αντικρίζουν.

Το Sea Ranger, που προηγουμένως ονομάζονταν Lone Ranger, δεν είναι ένα τυπικό superyacht. Αρχικά κατασκευάστηκε στη Γερμανία από την Schichau Unterwasser το 1973 ως ρυμουλκό για τη ρυμούλκηση εξεδρών πετρελαίου σε όλους τους ωκεανούς και για διάσωση προβληματικών δεξαμενόπλοιων.

Μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ιδιωτικό γιοτ από τον Claus Kusch για έναν Γάλλο ιδιοκτήτη το 1994, και ονομάστηκε Simson. Λίγα χρόνια αργότερα, πωλήθηκε σε έναν Αμερικανό επιχειρηματία και μετονομάστηκε σε Lone Ranger.

Μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας, το Sea Ranger δωρίστηκε από τον Αμερικανό ιδιοκτήτη σε ένα ωκεανογραφικό ινστιτούτο και για τρία χρόνια ταξίδευε στις θάλασσες ως θαλάσσιο ερευνητικό πλοίο.

Ως ειδικά σχεδιασμένο θαλάσσιο σκάφος, το Sea Ranger βρίσκεται πραγματικά στη θάλασσα, είτε πρόκειται για την Καραϊβική, τον Βόρειο Ατλαντικό ή την Ανταρκτική.

Σταθερό, και ασφαλές, το επιβλητικό Sea Ranger, είναι έτοιμο να μεταφέρει οικογένειες σε όλους τους ωκεανούς ως το σημαντικότερο γιοτ πολυτελείας για περιπέτειες στον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου