ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ζητά προαγωγή του Δημοτικού Σχολείου Κλήματος Σκοπέλου

ζητά-προαγωγή-του-δημοτικού-σχολείου-71235

Ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Την προαγωγή του Δημοτικού Σχολείου του Κλήματος Σκοπέλου από διθέσιο σε τριθέσιο λόγω αύξησης του αριθμού μαθητών ζητά ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος με ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η ερώτηση αναφέρει τα εξής:

«Το Δημοτικό Σχολείο στο Κλήμα Σκοπέλου αποτελεί τη μοναδική περίπτωση περιφερειακού σχολείου στη Μαγνησία, που ο αριθμός των μαθητών έχει αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα με στοιχεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας ο μαθητικός πληθυσμός έχει αυξηθεί τα τελευταία πέντε χρόνια από 15 στους 27 μαθητές.

Βασικό αίτημα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας είναι η προαγωγή της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου από διθέσιο σε τριθέσιο.

Κατόπιν όλων αυτών ερωτάται ο κ. Υπουργός εάν προτίθεται να εξετάσει και να αποδεχθεί το αίτημα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας για την τροποποίηση της οργανικότητας του Δημοτικού Σχολείου του Κλήματος Σκοπέλου από διθέσιο σε τριθέσιο λόγω αύξησης του μαθητικού πληθυσμού;» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου