ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γαλαζοαίματοι στη Σκιάθο

γαλαζοαίματοι-στη-σκιάθο-707079

Στη Σκιάθο βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές μέλη της βασιλικής οικογένειας του Λιβάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υψηλοί επισκέπτες της Σκιάθου και τα μέλη της συνοδείας τους επέλεξαν τέσσερις υπερπολυτελείς θαλαμηγούς για το ταξίδι τους στο νησί. Αφίχθησαν στη Σκιάθο προχθές το απόγευμα και το ίδιο βράδυ γεύτηκαν τοπικές σπεσιαλιτέ σε ρεστοράν του νησιού. Το βασιλικό γεύμα περιελάμβανε μεταξύ άλλων αστακούς, εκλεκτά ψάρια και ως ποτό, ελληνικότατη μαστίχα, τα οποία επέλεξε ειδικός συνεργάτης της βασιλικής οικογένειας του Λιβάνου, που ασχολείται με τη γευσιγνωσία.

Εντύπωση προκαλεί, εξάλλου, η ευγένεια και η απλότητα των μελών της βασιλικής οικογένειας του Λιβάνου, τα οποία απόλαυσαν την πρώτη τους βραδιά στη Σκιάθο καθισμένα σε καρέκλες που ήταν τοποθετημένες στο λιμάνι, μπροστά από τις τέσσερις θαλαμηγούς, ακούγοντας μουσική της πατρίδας τους κι αντιμετωπίζοντας με χαμόγελο τα φλας των περαστικών.

Πόλος έλξης αρκετών γαλαζοαίματων είναι, όπως όλα δείχνουν, η Σκιάθος, την οποία επισκέφτηκε στις αρχές του καλοκαιριού και η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία αφίχθη με υπερπολυτελή θαλαμηγό και κατέλυσε σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τις τοπικές σπεσιαλιτέ, πριν αναχωρήσει με ιδιωτικό λίαρ τζετ από το νησί. Κάτοικοι της Σκιάθου που είχαν την τύχη να δουν από κοντά τη γαλαζοαίματη φίλη των Βορείων Σποράδων, η οποία απόλαυσε τις διακοπές της ινκόγνιτο χωρίς να γίνει αντιληπτή, την περιέγραψαν ως «εκπάγλου καλλονής, εξαιρετικά καλλιεργημένη, ιδιαίτερα απλή και ευγενική με όλους». Το όνομά της έγινε, όπως ήταν φυσικό, το θέμα συζήτησης των ντόπιων, δεδομένου ότι η πριγκίπισσα του Μαρόκου είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου