ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Matka24.com: Η Αλόννησος δεν είναι μαζικό «προϊόν»

matka24-com-η-αλόννησος-δεν-είναι-μαζικό-προϊό-690683

Η αυθεντικότητα, είναι στοιχείο που διαφοροποιεί την Αλόννησο, σύμφωνα με αφιέρωμα στον καθιερωμένο ταξιδιωτικό και Τουριστικό διαδικτυακό τόπο της Φινλανδίας, Matka24.com που διανθίζεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο συντάκτης του άρθρου, κ Reijo Härkönen φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την επιτυχημένη παρουσίαση του Δήμου Αλοννήσου που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι πριν λίγες εβδομάδες με την καθοριστική συμβολή του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας, τη τεχνογνωσία του Προϊσταμένου, κ Παύλου Μούρμα και σε συνεννόηση με την εταιρία συμβούλων Τουριστικού Μάρκετινγκ του Δήμου.

Ο κ Härkönen, Πρόεδρος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Συντακτών της Φινλανδίας μιλάει για το εύρος επιλογών που έχει ο ταξιδιώτης στην Αλόννησο, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες και τα τοπικά προϊόντα, κάνει λόγο για τις συστηματικές προσπάθειες εξωστρέφειας του Δήμου και του Δημάρχου, κ. Πέτρου Βαφίνη και καλεί τους συμπατριώτες του να εξερευνήσουν νέους Ελληνικούς προορισμούς, όπως τον οικολογικό παράδεισο των Σποράδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου