ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στον Δήμο Σκοπέλου

προγράμματα-επιμόρφωσης-ενηλίκων-στ-593488

Διά βίου μάθηση

Αρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Σκοπέλου. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Σκοπέλου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας και το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου μπορούν να δημιουργηθούν τα κάτωθι τμήματα: Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Γενικό πλαίσιο, ανακύκλωση και κομποστοποίηση, διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα- e-επιχειρείν, αγγλικά για τον τουρισμό και ιταλικά για τον τουρισμό.

Σε περιπτώσεις αναστολής της διά ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλεκπαίδευσης, εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης ηλεκτρονικά και αποστολή στο e – mail του Κ.Δ.Β.Μ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, καλώντας στο τηλέφωνο 2424023294.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου