ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Τα ελληνικά ΜΜΕ «αγκαλιάζουν» το άνοιγμα του υποβρυχίου μουσείου Αλοννήσου

τα-ελληνικά-μμε-αγκαλιάζουν-το-άνοι-554848

Μπαράζ δημοσιευμάτων σε ηλεκτρονικά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης και τον Τύπο, μέσα από συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Αλοννήσου, σχετικά με την ανάδειξη του πρώτου υποβρυχίου μουσείου της Ελλάδας. Τριψήφιος είναι ο αριθμός δημοσιευμάτων σε Ελλάδα αλλά και Κύπρο, με παράλληλα αφιερώματα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Η πλειοψηφία των έγκριτων πανελληνίων και περιφερειακών ΜΜΕ ανέδειξαν την είδηση όπως ΕΡΤ, OPEN, MEGA, ΑΝΤ1, Star, ALPHA, Καθημερινή, In.gr, Πρώτο Θέμα, Ναυτεμπορική, Το Βήμα, Τα Νέα, Huffington Post, Ημερησία, Lifo, Athens Voice, Zougla, Newsbomb, News.gr, Capital, Flash.gr, iefimerida, Newsit, Newsbeast, Skai.gr, ANT1News.gr, Star.gr, CNN.gr, Flash, Athina984, TheTOC, Ημερησία, Βραδυνή και πολλά ακόμη.

Συνδυαστικά, ο Δήμος Αλοννήσου προχώρησε σε εκτενείς παρουσιάσεις του προορισμού και του ναυαγίου της Περιστέρας σε επιλεγμένες δημοφιλείς εκπομπές, όπως για παράδειγμα στην πρώτη σε τηλεθέαση πρωινή εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης «Happy Day στον Alpha», https://www.alphatv.gr/web-tv/?vtype=player&vid=48458&showId=648 (από 02:06:29), στην έγκυρη πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» https://www.megatv.com/etvshows/393281/koinonia-ora-mega-09-06-21/ (από 03:17:14) αλλά και στο Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 https://www.youtube.com/watch?v=wmlgyIjU1Uw.

Επιπλέον παροιμιώδης είναι και η ανταπόκριση και των έγκριτων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης της Θεσσαλίας που αναδεικνύουν με κάθε ευκαιρία τη σημαντική είδηση. «Με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με δεδομένο τις πολύ δύσκολες συνθήκες και αυτής της σεζόν, εκπέμπουμε κάλεσμα αισιοδοξίας και ασφάλειας στο ταξιδιωτικό κοινό με επίκεντρο τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Αλοννήσου και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της χώρας. Μέσα από τις πρωτοβουλίες μας που γνωρίζουν την αποδοχή πλήθους Μέσων Ενημέρωσης, αγγίζουμε εκατομμύρια ταξιδιώτες με ποιοτικά ενδιαφέροντα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα Περιφερειακά και πανελλήνια Μέσα που μας στηρίζουν σε αυτή τη προσπάθεια», δηλώνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου